ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ & ΜΕΝΟΥ

Στο εστιατόριο Μικρό Λιβάδι οι γαστρονομικές δημιουργίες ακολουθούν τον κύκλο της φύσης, έτσι τα υλικά και οι συνδυασμοί τους αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές. Η παρασκευή των φαγητών γίνεται με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες οι οποίες είναι κατά πλειοψηφία δικής μας παραγωγής. Το πάντρεμα των πρώτων υλών γίνεται αποκλειστικά με βιολογικό κρητικό ελαιόλαδο από επιλεγμένους προμηθευτές.

Εδώ δεν θα βρείτε ευφάνταστες συνταγές αλλά σίγουρα θα εντρυφήσετε στο τι σημαίνει άριστη πρώτη ύλη. Σήμα κατατεθέν το ελαιόλαδο  που πρωταγωνιστεί στην κουζίνα μας. Μερικά από τα αντιπροσωπευτικά πιάτα μας είναι :

Ο μουσακάς, τα ντολμαδάκια και οι ανθοί μαγειρεμένα στη γάστρα, τα καλτσουνάκια σχάρας με 10 είδη διαφορετικών χορταρικών ή με ξινομυζήθρα και ξύσμα λεμονιού, μελιτζάνες με μοσχάρι στο φούρνο, πατάτες τηγανιτές σε ελαιόλαδο, αγκινάρες τουρσί, χοιρινό με λιαστή ντομάτα, μοσχαρίσια μπριζόλα, μπιφτέκια σχάρας, ομελέτα με αβρονιές και σφαράγγια, σαλιγκάρια κοκκινιστά με ξενικά κολοκυθάκια, το γαλακτομπούρεκο και σφακιανές πίτες.

Κάντε κράτηση

Εισάγετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν.

Επικοινωνία

Για ερωτήσεις επικοινωνήστε με την ομάδα μας.